Війна росії проти України продовжується, ворог стріляє дорогою зброєю по мирних містах та селах України, проте часом трапляються казуси, якби ж всі ракети влучали в такі "важливі цілі".

Російська високоточна авіаційна ракета Х-29 класу "повітря-земля", призначена для знищення залізобетонних споруд, мостів, посадочних смуг і кораблів водотоннажністю до 10 000 тонн і підводних човнів в надводному положенні знищила екотуалет на городі поблизу Гуляйполя на Запоріжжі. Про це повідомляють у пресслужбі Оперативного командування "Північ".

На фото видно сліди руйнації, та залишки ракети, та знищенного об'єкта, який розлетівся на друзки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ракета Х-29 класу "повітря-земля" знаходиться на озброєні "другої армії світу" ще з радянських часів. Такі ракети рашисти вже використовували під час війни у Сирії. Ракету скидають із літака, а пілот повинен бачити свою ціль. Це гарантує коректну селекцію цілі, з іншого — літак-носій змушений входити в зону дії ППО противника. У ракети є модифікації, з лазерною установкою наведення та з телевізійною головкою самонаведення.

Нагадаємо, раніше у Чорнобильській зоні знайшли сухпай окупантів з величезним радіаційним фоном, в 50 разів вище норми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, що Лія Ахеджакова повісила на своїй "стіні" міцну кухонну шафку з Бородянки.