Стало відомо про те, що російські окупанти для того, щоб врятувати свої життя, сплять у дуплі дерев. Не дивно, що вони всі там бояться сучасних технологій. Їм до душі ретро.

Про це повідомив народний депутат Ігор Негулевський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Чоловік опублікував фотографії даного дерева і дупла з усіх боків, щоб більш детально показати ті умови, на які йдуть російські окупанти в цинічній війні проти України.

Пост нардепа, фото: скріншот
Пост нардепа, фото: скріншот

"Їли тут, спали, все обсирали в прямому і переносному сенсі. Хоча, враховуючи, що упирі не знають, що таке унітаз і бояться смарт-пилососів, для них дупло, мабуть, було п'ятизірковим готелем" - йдеться в повідомленні під постом.

Все це виглядає досить забавно, і в той же час сумно. Їх політичне і військове керівництво відправило військових на вірну смерть, і не забезпечили їх усім необхідним.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дупло окупантів, фото: Facebook
Дупло окупантів, фото: Facebook

Розташована "хатина" Російський окупантів в селі Кандибине, що в Миколаївській області. Саме там вони ховалися від бойових дій, поки Збройні Сили України їх не знайшли, і не вигнали з міста.

Нагадаємо, що в Генеральному штабі ЗСУ назвали втрати росіян з початку вторгнення в Україну. Вже було ліквідовано близько 19600 особового складу, що за мірками воєн, в яких брала участь Росія, вкрай багато. Вони не хочуть цього визнавати, і лише відзначають, що все йде за планом.

Дупло окупантів, фото: Facebook
Дупло окупантів, фото: Facebook

План так собі, і це визнає весь цивілізований світ. У якийсь момент агресорам доведеться визнати той факт, що цю війну їм не виграти, і потрібно буде піти.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу було відбито шість атак ворога, знищено чотири танки, п'ять одиниць броньованої, 26 одиниць автомобільної техніки та вісім артилерійських систем противника.

Нагадаємо, що працівники ЧАЕС крали у російських військових бензин заради безпеки всього світу

Раніше повідомлялося, що 11-річна українка звернулася до європейських лідерів, заговоривши німецькою мовою

Також, ССО України вміло позбавили Донбас від чеченців, які раніше вбивали мирних в Сирії: вижив всього один