Глава Миколаївської ОГА Віталій Кім заявив, що російські окупанти вдарили по місту вночі, в результаті атаки загинули двоє жителів. Про це він повідомив на своїй сторінці в facebook.

Віталій Кім повідомив, що вночі російські окупанти вдарили по Миколаєву. В результаті обстрілу загинули двоє цивільних. Він додав, що оборона міста продовжує зміцнюватися, а також вказав на те, що з Криму активно тікають люди в бік Росії.

Скрін, відео YouTube Віталій Кім
Скрін, відео YouTube Віталій Кім

"В результаті нічних обстрілів двоє загиблих цивільних. Наразі в області зареєстровано вісім батальйонів територіальної оборони. Продовжуємо реєструвати і комплектувати. Показово, що кримчани починають рухатися в бік Росії. Судячи з усього, бояться. Що не може не радувати", - зазначив Кім.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Також Віталій Кім пояснив, чому українці часто чути оголошення повітряної тривоги. Він зазначив, що російські загарбники почали обстрілювати з кораблів. Невідомо куди саме може потрапити снаряд, тому для безпеки громадян оголошують тривогу.

"Артилерійські обстріли, "градами" або "смерчами" ми не встигаємо оголошувати. Вони летять дві хвилини. Поки ми фіксуємо, вони вже падають. Зараз орки почали обстрілювати з кораблів. Ми не знаємо, куди воно летить, тому для безпеки повинні оголошувати повітряну тривогу", - повідомив він.

Раніше Знай писав, російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися: "Хоч би свастику затерли".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".

Нагадаємо, воїни ЗСУ відбили ще 7 атак ворога, знищивши багато техніки: Російські матері не дочекаються 100 синів.