У мережі показали, як в черговий раз кадирівці зганьбили самі себе. Знімають ролики для Інтернету навіть перебуваючи при смерті. Показали всю свою сутність в черговий раз.

Нові ролики з бійцями з Чеченської Республіки з'являються в Мережі регулярно. Крім того, більшу частину з них вони записують і викладають самостійно. Такий, якийсь звіт перед "господарем".

На першому опублікованому ролику чоловік поранений, стікає кров'ю після бою, але, при цьому знаходить в собі сили для того, щоб записати ролик зі зверненням.

Що саме він цим хотів донести - залишається загадкою, адже говорив він своєю мовою. Цікаво, що він лежить там в гордій самоті, і ніхто з побратимів не підійшов допомогти.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На другому ролику ще один постраждалий від боїв військовий Рамзана Кадирова. Там його вже оточили побратими, але, при цьому знову почали знімати це на відео. Вони не знають, що з ним робити, і навряд чи зуміли хоч чимось допомогти. Він у передсмертному стані, але, замість того, щоб знайти лікаря, вони вирішили зняти ще один ролик. Ось і вся суть їхніх військових, яких донедавна боявся весь світ.

До слова, їх голова, Рамзан Кадиров раніше записав чергове шалене звернення, де анонсував чергове "захоплення Києва".

"Луганськ і Донецьк, звільнимо, таке завдання поставлене Володимиром Путіним. І потім заберемо Київ і всі інші міста", - заявив він.

Мабуть, Київ вони візьмуть точно так же, як і глава Чеченської Республіки відвідував Київ і Маруіполь - тобто ніяк.

Нагадаємо, що Кадиров знову зібрався "брати Київ", обіцяє Путіну звільнити Донецьк і Луганськ

Раніше повідомлялося, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х - 29 по українській "біолабораторії" - біля Гуляйполя знищено екотуалет.

Також, в Генштабі ЗСУ показали, як ліквідують агресивних окупантів - так буде з кожним