Хвалені російськими пропагандистами "кадирівці", яких, як виявилося, бояться тільки самі росіяни, час від часу публікують в соцмережах відеоролдики про свої "подвиги". Однак уважні глядачі вже не раз ловили на брехні і постановочних боях «відважних бійців Кадирова».

Цього разу "воїни відосиків" знову влаштували перестрілку. Їх "противником" став порожній гараж. Як і очікувалося, вогню у відповідь не було.

""Кадирівці" знову влаштували перестрілку з порожнім гаражем в рамках спецоперації з тіктокізації. Доля гаража невідома", - сміються в телеграм-каналі "Інсайдер Україна".

Відзначимо, що раніше так звані кадирівці вже хвалилися перестрілками з порожніми будинками і невідомими заводами, видаючи їх за сцени боїв в Маріуполі. Один з командирів бойовиків навіть примудрився при цьому отримати поранення.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео
Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео

Крім того, вони фотографувалися в білоруських селах, стверджуючи, що знаходяться в Київській області. Після шквалу насмішок сам Рамзан Кадиров заявив, що вже приїхав під Мелітополь, і опублікував знімок з російською автозаправкою на задньому тлі. Зрозуміло, що українці зараз же викрили брехню керівника Чечні, зробивши його посміховиськом.

Нагадаємо, раніше харків'яни намагалися прорватися з кайданів війни і потрапили під шквальний вогонь, десятки розстріляних машин з цивільними.

Як повідомляв портал " Знай.ua", кадирівці в черговий раз показали, на що вони здатні. Обстріляли світлофор і повітря.

Також " Знай.ua" писав, що російські окупанти "денацифікували" корівник: слідом за курми і голубами бояться всіх.