В Україні вже півтора місяці триває війна. Українські Збройні сили продовжують боротися з ворогом, і ліквідувати всіх тих, хто зазіхнув на українські землі.

Новий пост з'явився на сторінці Генерального штабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про те, що відбувається в країні.

Цього разу вирішили показати, що відбувається з тими, хто приходить на чужі землі з поганими намірами. Можливо, це злякає росіян, і частина з них прийме для себе рішення скласти зброю.

"Знайомтеся: військовослужбовці 1-ї батальйонної тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізії та 58-ї армії Південного військового округу. Місце дислокації цього підрозділу - місто Шалі. Ця купа понівечених тіл-лише частина батальйонної тактичної групи, яку воїни Сил оборони України знищили під час штурму низки населених пунктів у Донецькій області" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пост ВСУ, фото: Facebook
Пост ВСУ, фото: Facebook

Командир батальйону були ліквідовані під час обстрілу. З усіх, хто перебував у транспортному засобі, тимчасово вижив тільки сержант Магомедов. Його виявили напівживого військові ЗСУ, і він практично був без свідомості.

Також, як зазначають у Генштабі, серед ліквідованих було багато учасників масових вбивств мирного населення в Сирії. Вони мабуть не були готові до того, що українські захисники підготовлені на вищому рівні.

Російські окупанти, фото: Facebook
Російські окупанти, фото: Facebook

"Перетворення здорових окупантів на мертвих стало можливим завдяки чіткій взаємодії воїнів Сил оборони України. Відпрацювавши завдання на зазначеній ділянці, воїни сил Спеціальних Операцій приступили до виконання нових завдань" - продовжили під постом.

Також, був опублікований ролик, як ЗСУ з легкістю знищують військову техніку, і ліквідують всіх тих, хто приносить руйнування на наші землі.

Російські окупанти, фото: Facebook
Російські окупанти, фото: Facebook

Нагадаємо, що Віталій Кличко зустрівся з канцлером Австрії Карлом Нехаммером у Києві

Раніше повідомлялося, що сiм'я з Бородянки, ховаючись від окупантів, почула їхнє обурення через життя українців

Також, скільки українців чоловіків намагалися втекти від війни - вижили не всі