У Генштабі ЗСУ попереджають, що російські окупанти продовжать бомбити цивільну інфраструктуру та проводитимуть інформаційні та психологічні акції, щоб налаштувати населення проти влади.

Про це повідомляють у Facebook відомства.

За шістнадцять днів повномасштабного вторгнення росії в Україну ворог не зміг досягти основних цілей стосовно захоплення визначених міст та територій. Незважаючи на це, окупант не здається і готує посилення терористичних методів ведення бойових дій.

Також існує ймовірність того, що загарбники будуть наносити ракетно-бомбові удари по об’єктах цивільної інфраструктури, житловим районам і проводити інформаційні кампанії, щоб підірвати довіру населення до української влади та влади на місцях. Можливо, російська армія вдасться і до залякування мирного населення та взяття людей в заручники.

Окрім цього, за даними ЗСУ, ворог проводитиме заходи з формування та злагодження резервів на території РФ, щоб продовжити наступ на Україну на всіх напрямках. Російські підрозділи відновлюють боєздатність та намагаються налагодити логістичне забезпечення.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також окупанти проводять повітряну розвідку позицій наших військ у Донецькому, Таврійському, Південнобузькому та Бессарабському операційних районах.

Разом з тим у Генштабі зазначають, що бойовий дух ворога слабкий:

«Морально-психологічний стан противника вкрай низький. Його деморалізовано, на окремих напрямках окупанти здаються у полон. Разом переможемо! Слава Україні!» - підсумовують в повідомленні.

Нагадаємо, що льотчики-бранці вже визнали Росію такою, що програла у війні з Україною.

Читайте також, як боротися з окупантами на цифровому фронті.