На Дніпровщині виготовляють чіпси з дивною кольоровою гамою на упаковці, війна загострила відчуття усіх до сприйняття ворога на найвищому рівні, тепер користувачі дивуються, як таке може бути.

В супермаркеті звернули увагу на пакування картопляних чіпсів "Hroom", вони надруковані з використанням триколору та російською мовою. Фото опублікували на телеграм-каналі "Чорний список".

В коментарях запитують, чи нормально живеться виробникам, постачальникам та реалізаторам.

"Виробники, постачальники, реалізатори – ви там як, нормально себе почуваєте?", - запитують користувачі.

Коробка з під чіпсів. Фото: Telegram
Коробка з під чіпсів. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво, що виготовляють такі картопляні пластинки у Дніпрі та Павлограді, Дніпропетровської області. Виробник продукції "ТОВ Снек продакшн".

Коробка з під чіпсів. Фото: Telegram
Коробка з під чіпсів. Фото: Telegram

Відомо, що через вторгнення та повномасштабну війну в Україні, багато компаній відмовляються від символіки, яку хоч якось можна прив'язати до окупантів. Тому вид на українській продукції триколора збентежив чутливих до всього рашиського українців.

Варто було б перевірити, чому на упаковці й поза війною випускається подібна продукція.

Нагадаємо, раніше зазомбовані рашисти так впевнено брешуть самі собі, що скидається на масову хворобу, визнали, що символіка на танках і техніці - заборонена в рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батальйон "Крим" повернув українцям награбоване, знищивши окупанта під Києвом.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович відповів, чому українцям не можна було говорити про війну заздалегідь.