Російські окупанти активно мародерствують в Україні, виносячи з будинків все починаючи від одягу і закінчуючи технікою. Так, учасники батальйону "Крим" в Київській області ліквідували загарбників, які пограбували будинок і повернули господареві його майно. Про це в telegram розповідає 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Російські окупанти, які вторглися в Україну, показали, що вони вміють лише воювати з мирним населенням і мародерствувати. Вони "обносять" будинки і квартири, а награбоване забирають в Росію, де вже почали з'являтися оголошення про продаж крадених речей.

ЗСУ повертає вкрадений окупантами ноутбук. Фото: скрін youtube
ЗСУ повертає вкрадений окупантами ноутбук. Фото: скрін youtube

Одну з таких груп окупантів-мародерів виявили учасники батальйону "Крим" у Київській області. Після зустрічі із захисниками України награбоване загарбникам вже не знадобилося. Бійці ЗСУ виявили при них вкрадений ноутбук і завдяки соцмережам знайшли його власника і повернули його.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"І таке ми ще довго будемо споглядати. Учасники батальйону" Крим " у Київській області мінуснули окупантів-мародерів. Награбоване забрали з собою, завдяки соцмережам їм вдалося знайти власника викраденого ноутбука. Йому його повернули. Батальйон "Крим" в дії! Перемога за нами!",- йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Рамзан Кадиров змінив баскетбол на футбол, але і там зганьбився: Путін не схвалить.

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Нагадаємо, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".