Символ війни росії проти України - "Z" вважається у росії нацистським та забороненим, однак є якась суттєва різниця між символом війни та забороненим символом, хоч ніхто цієї різниці крім росіян не бачить — ось така нісенітниця.

У Росії дід наклеїв на машину "Z" свастику. За це йому невідомі накреслили цвяхом той же "Z" і порізали колеса, повідомляє телеграм-канал Инсайдер Украина.

І все б нічого, та тільки в сюжеті журналістка заявила, що це заборонена в РФ символіка (не те, що наклеїв дід, а "Z", яку йому намалювали).

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Спочатку мені вимазали машину нечистотами, я сповістив в поліцію. Потім пробили одне колесо. Я знову сповістив в поліцію. Наступного разу було пробито чотири колеса і накреслена фашистська символіка "Z"", - жаліється дід.

Також відомо, що невідомі порізали колеса не лише цьому пенсіонерові.

Нещодавно стало відомо, що двох чоловіків які у супермаркеті на кіндер-сюрпризах залишили слова з пісні Шевчук "Не стріляй" затримала поліція.

Слід сказати, що у росії не всі люди повністю зазомбовані. По-перше, там є українські заробітчани, по-друге, не всі піддаються зомбуванню з телевізора. Можна припустити, що до 10 млн росіян не підтримують війну, це близько 10%. Решта — як доводять інтерв'ю та соцопитування - цілком за те, щоб Україну та українців було знищено.

Нагадаємо, раніше Рамзан Кадиров зганьбився з м'ячем ледве пересуваючись, без сили в руках

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські школярі просять окупантів скоріше вбити українців, перехоплена розмова СБУ показала справжнє обличчя росіян.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали окопи окупантів у Рудому лісі, який "подарував" їм смертельне опромінення.