Всім жителям України вирішили показати унікальні кадри, на яких чітко видно, як рашисти обкопувалися в окупованому Чорнобилі. Є відомості про те, що вони кілька тижнів обкопувалися в Рудому лісі, де радіація просто зашкалює.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі «Геть, москаль некрасивий»

Потрібно повідомити про те, що є відеокадри, які зняв дрон над ранніш окупованним Чорнобилем. На цих кадрах чітко видно окопи, які копали російські окупанти.

«На цьому відео зафіксовані окопи, які російські окупанти накопали у Рудому лісі в Чорнобильській зоні. Що ж, значить вони вже горять живцем у пеклі", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після того, як вони просиділи там кілька тижнів, рашисти вирішили відійти. Вони зрозуміли, що вони далі не пройдуть і відступили.

Ходить вже чимало новин про те, що окупанти, які окопалися в Рудому лісі, отримали смертельне опромінення. Так що, судячи з усього, вони більше не зможуть овівати.

Крім цього, Київська область вже повністю очищена від рашистів. Деякі з них змогли відступити, щоб перегрупуватися і назбирати сили, щоб відправити їх на Донбас і Луганськ. Однак наші ЗСУ в курсі про плани окупантів і готові в черговий раз рознести їх в пух і прах.

Нагадавши, Олексій Дурнєв в черговий раз довів, що Росії не перемогти Україну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, де брати необхідні мінерали для організму під час війни.