Глава Чечні Рамзан Кадиров, "відомий любитель" спорту показав свої невдалі кидки у волейбольне кільце.

На відео, оприлюднене у одному з телеграм-каналів, видно, що Рамзану зовсім ніяково. Насилу пересувається і також кидає м'яч, який не долітає до кільця.

Припустили, що може бути декілька варіантів, або після тренування у Кадирова болить крепатура, всі справи, або до нього дійшла інформація, що господар дуже незадоволений тим, що рамзан пішов проти нього.

Нагадаємо, що Кадиров ледь не з перших оприлюднених відеозаписів з Маріуполя стверджував, що місто вже під їхнім контролем. Та з'ясувалося, що це далеко не так. Більшість відео з міста, які він опублікував, зняли в одному сквері.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Це породило багато мемів про кадирівців тіктокерів, які знімають постановочні відео, українці вирахували де саме знімають тіктокери свої популярні бої.

Помітили, що "кадирівці" обстрілюють з автоматів і ручних кулеметів уже знищену бомбардуванням багатоповерхівку, у якій, імовірно, вже немає нікого живого. Інші зауважують, що поки бойовики демонстративно ховаються за броньованим транспортом, оператор стоїть на відкритій місцевості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у бою за Маріуполь загинув 20-річний воїн ЗСУ Ярослав "Махач".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців, які продовжують підтримувати економіку, на два роки звільнили від сплати популярного податку.

Також "Знай.ua" писав, що як Україна зображувалася у культовій російській стрічці "Брат": "хохли" та просування ідей про Крим.