Стало відомо про те, що окупанти крадуть не тільки в українців, а й обкрадають до нитки своїх же. Це доведено в новій перехопленій розмові.

Опублікували його на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах, і в інтернеті вже десятки таких роликів.

На цей раз один з російських окупантів сказати, що солдати Російської Федерації мародерствують при будь-якій можливості, і обкрадають навіть своїх же. Всі його речі, що були залишені в таборі Білорусі були забрані. Не залишили навіть паспорт і військовий квиток.

Він упевнений, що це зробили «вояки» першого батальйону, і назвав їх відверто мародерами. Як іронічно вийшло.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До слова, в ролику він зазначив, що той, хто повинен був охороняти речі - втік, і найімовірніше в Санкт-Петербург.

Дружина відразу відреагувала на цю заяву, і зазначила, що скине йому грошей на нові речі. Однак, є одне але - у неї регулярно відбуваються крадіжки з банківських карт, і вже неодноразово пропадали кошти.

"У мене на ростелеком з моєї карти-то почали знімати... так я пішла і все сама зняла. Краще б, нах*й, тут стояли".— - сказала жінка.

Ось такі веселі історії відбуваються у мародерів. Вони не поважають не тільки Україну та її народ, а й своїх же. Готові вбити за якісь речі.

А ось Росгвардія Чечні пішла ще далі. Вони грабують українські супермаркети, а потім видають все це за гуманітарну допомогу.

Кадирівці роздають українську гуманітарку. Борошно. Фото: Telegram
Кадирівці роздають українську гуманітарку. Борошно. Фото: Telegram

На опублікованих в мережі кадрах видно, що вони роздають українським жителям продукти українського виробництва. Іншого способу, крім як грабіж, вони навряд чи б змогли дістати таку кількість.

А в пості до відео на каналі Кадирова сказано, що ця допомога була доставлена Фондом Ахмата Раджі Кадирова і зокрема Аймані Несіївною.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко вперше порушила мовчання про війну в Україні, наперекір Владу Топалову

Раніше повідомлялося, що бабушка зі звільненого Ірпеня дала чітке визначення Росії

Також, М'ята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.