Російські окупанти з кожним днем все сильніше розуміють, що командування послало їх на вірну загибель в Україну. Так, СБУ перехопила чергову розмову загарбника, який скаржиться коханій на путіна і розповідає про безліч загиблих солдатів з боку рф. Запис опублікували в соціальній мережі facebook.

Російські окупанти вкрай незадоволені вищим командуванням і цілком можливо, що скоро вони збунтуються. Багато загарбників вже на межі божевілля через те, що кожен день спостерігають колони вантажівок з трупами своїх товаришів по службі. Так, один російський окупант у розмові з коханою розповів про реальні втрати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Не те, що себе шкода. Пацанів шкода і їх батьків, коли ти кожен день бачиш Урали з 200-ми. Кожен день по 30 Уралів їде звідси і всім пох*й", - сказав він.

Також він згадав путіна, а точніше висловив невдоволення на його адресу.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Путина... кінчений чоловік. Тут вже мільйони людей загинули,... мільйони нах*й, і він ні х*я не робить", - поскаржився загарбник.

В СБУ зазначили, що кожен російський окупант має шанс вижити, здавшись у полон

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала рф: "Не вмирай заради росії".