Російські окупанти, які вторглися на територію України вже більше місяця тому показали, що вони ніяка не "друга армія світу", а просто набрід ґвалтівників і мародерів. Про це свідчить і одна з перехоплених розмов російського солдата, яку опублікувала СБУ.
Російські загарбники в телефонних розмовах з близькими прямо зізнаються, що вбивають мирних українців і здійснюють страшні звірства. Все це пояснюють тим, що люди нібито "дичають". Один із загарбників розповів, що солдати рф аби скоротати час розстрілюють мирні будинки і гвалтують жінок і дітей.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Тут люди вже дичають, не знають че робити іноді: то з РПГ просто так еб*т, ТО 30-ю залпом в'їб*т. у сусідньому ось селі пацани жінку дорослу зґвалтували і 16 річну дівчину", - розповів окупант.

Варто відзначити, що і самому окупанту противно від тих звірств, що творять його товариші по службі. Він зазначив, що ґвалтівників потрібно "розстрілювати нух*й".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще