Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім вирішив розповісти, як окупанти в черговий раз псують його плани. Хотів зайнятися посівною, але доведеться розбиратися з росіянами.

Нове звернення було опубліковано традиційно в його Telegram-каналі у форматі короткого відеозвернення. Він розповів про свої плани на день, а також зазначив, що з ним все добре.

"Бачить Бог, хотів я займатися посівною, економікою, працевлаштуванням, і так далі. Але, трохи тут плани помінялися. Все, повертаюся я трохи в інформаційний супровід контрзаходи. Зараз ми дамо трохи по жопе цим муд * кам. Хвилинка була часу. Всім привіт, все в порядку. Бойовий дух відновлений, команда зібрана. Чекайте" - каже Віталій Кім.

До чого саме це було сказано-невідомо. Можливо, російські окупанти підготували чергові провокації, які потрібно терміново зруйнувати.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому російські окупанти здійснили авіаналіт на будівлю ОДА в Миколаєві, і потрапили в кабінет, де сидить Віталій Кім. На щастя, в той день він проспав, тому на роботі ще не був.

Віталій Кім, фото: Telegram
Віталій Кім, фото: Telegram

В результаті будівля зруйнована, а також загинуло близько 28 осіб. Страшна трагедія. Російські військові та їх керівництво не зупиняються ні перед чим.

"Так, в будівлі ОДА загинув переговірник, який вів переговори про здачу орками зброї, якщо буде жорстка команда... тепер немає людини, а команда буде" - пише Віталій Кім.

Нагадаємо, що пробігти кордоном України та підтримати ЗСУ: 24 березня стартував благодійний забіг RUN WITH UKRAINE ONLINE

Раніше повідомлялося, що пропагандист Соловйов влаштував істерику через вибух у Бєлгороді

Також, військовi з самопроголошеної Південної Осетії відмовилися воювати в Україні і пішли додому пішки