Президент рф володимир путін ще не готовий припиняти війну проти України і йти на переговори з Володимиром Зеленським, оскільки ще "не дозріли умови". Таку заяву зробив прем'єр Італії Маріо Драгі журналістам за результатами своєї телефонної розмови з президентом рф. Про це пише Sky Italia.

Прем'єр Італії Маріо Драгі провів телефонну розмову з путіним, за підсумками якої заявив, що російський президент поки не готовий до особистої зустрічі з Володимиром Зеленським, оскільки "умови не дозріли". Він зазначив, що поки делегації повинні продовжити переговори, але також підкреслив, що є "невеликі кроки вперед".

Путін. Фото: скрін youtube
Путін. Фото: скрін youtube

"Відповідь Путіна полягала в тому, що час ще не настав, учасникам переговорів потрібно продовжити переговори. Путін зазначив, що, на його думку, в переговорах є невеликі кроки вперед, і фактично позиції двох сторін з різних питань дещо зблизилися. Я дуже обережно ставлюся до цього, тому що все ще багато скептицизму, і нам потрібно говорити про факти", - сказав Драгі.

Раніше Знай писав, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "Розгрібаємо завали". Віталій Кім розповів про обстріл міста. Тепер у нього немає свого кабінету в адміністрації.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще