Туреччина, яка запропонувала майданчик для мирних перемовин між Україною та рф, для досягнення миру, прокоментувала забаганки кремля.

"Вимоги рф визнати анексію Криму і незалежність Донбасу — нереалістичні", — заявив прессекретар президента Туреччини Ібрагім Калин. Про це він повідомив у інтерв'ю CNN.

"Це червоні лінії для українців в Криму і на Донбасі, і це правильно, тому що вони безпосередньо стосуються територіальної цілісності і суверенітету України. Ми не визнали анексію Криму, як і весь інший світ, навіть Китай не визнав анексію Криму... Їм (росіянам) дійсно слід придумати якісь інші ідеї", - сказав Калин в кулуарах Дохінського форуму.

Крім того, що Туреччина приймає сторони для мирного розв'язання війни, також було проведено декілька зустрічей, у тому числі 10 березня – між міністрами закордонних справ України та росії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Проте на жаль, до результатів жодні домовленості ще не досягли.

Наступний раунд переговорів відбудуться у вівторок 29 березня. З цього приводу, за словами Каліна, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган передав москві послання, в якому закликає переговорні групи розв'язувати остаточні питання.

Американська розвідка повідомляє, що путін наразі не готовий до тих пропозицій, які йому пропонує Зеленський. Нагадаємо, президент України натякнув, що готовий до певних кроків, проте ці пропозиції навряд чи задовільнять ненажерливі забаганки кремля.

Нагадаємо, раніше членів делегацій України і рф могли отруїти в Білорусі, не пощастило навіть олігарху Абрамовичу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські біженці тролять росіян еБайрактаром в "Дії".

Також "Знай.ua" писав, що Anonymous злили наказ Міноборони росії про створення фейків, щоб дискредитувати ЗСУ.