В мережі з'явився допис нібито російського пропагандиста, з промовистим ніком "Старшина V Zасаде" про керування безпілотниками з мобільного.

У мережі з'явився допис де розповідають, як українці керують "байрактарами" просто з мобільного телефону. "Старшина V Zасаде" вирішив просвітити росіян про досягнення українців.

Чоловік повідомив, що в українців у мобільних телефонах є додаток "єБайрактар" у якому вони керують БПЛА просто з блакону:

"Народ, я тут одну х*рню взнав. У хохлів є додаток, у якому вони можуть керувати безпілотниками. Тобто любий може робити це на балконі. Кажу не з чуток. Сам бачив, одна "біженка" на Кіпрі показувала. Хвалилася мені", - написав москаль.

Допис пропагандиста. Фото: Twitter
Допис пропагандиста. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці потішилися з необізнаності росіян, та стали хвалитися, у кого який рахунок. Мінцифри створило "цифрове заспокійливе" у "Дії" для українців — онлайн-гру "єБайрактар", у якій за допомогою бойового безпілотника необхідно збивати російські танки

Допис "Старшини" став мемом на просторах соцмереж. Дехто пожартував, що це, мабуть, ця біженка і підбила Саратова прямо з Кіпру.

"Ось вона, мабуть, прямо з Кіпру отой ВДК "Саратов" у Бердянську й бахнула!", "Державну таємницю розкрили!", "Та то таке. Скоро з'явиться ще й еАтомна бімба!", - пишуть українці.

Скриншот  коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Віталій Кім нагадав про важливу дату для Миколаєва, все повторюється.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прикордонники показали кудлатих і грайливих "псів хунти", стережуть кордон разом.

Також "Знай.ua" писав, що Могилевська показала свої "Байрактари" і "Джавеліни".