В Україні на боці Росії воюють так звані "кадирівці", яких як виявилося дуже сильно розхвалили, адже в умовах війни вони вміють лише знімати тіктоки. Так, Кадиров в черговий раз опублікував відео, на якому його бойовики нібито ведуть посилений бій проти ЗСУ. Насправді вони стріляли по домівках.
Рамзан Кадиров частенько публікує відео зі своїми бойовика, які зараз воюють проти України на боці рф. Втім, вони більше не воюють, а знімають Тіктоки і роблять вигляд, що вони великі "вояки".

Кадирівці. Фото: скрін youtube
Кадирівці. Фото: скрін youtube

Нове відео, яке поширилося в мережі після публікації Кадировим доводить це. Так, "кадирівці" зняли відео, на якому нібито ведуть посилений бій проти ЗСУ, а насправді просто обстрілюють мирні будинки.
Якби вони вступили в реальний бій, то оператор навряд чи б зміг вільно стояти біля вікна і знімати. Можна зробити висновок, що ролик відзняли для "галочки", щоб створити видимість, що вони воюють.

Раніше Знай писав, у Мелітополі на Запоріжжі російські солдати бунтують проти керівництва і відмовляються воювати: хочуть повернутися додому живими. У заклику попереджають жителів області про провокації з боку окупантів.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще