Стало відомо про те, що в Херсоні викрали голову фракції "Європейська солідарність" в райраді, а також відомого спортсмена. Окупанти продовжують творити нелюдські речі.

Про це в Facebook повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

У Херсоні був викрадений депутат Корабельної районної ради міста Дмитро Афанасьєв, який є також головою фракції "Європейська солідарність".

Крім того, чоловік є відомим на весь світ спортсменом, інструктором міжнародного класу, і тренером збірної України з тхеквондо.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У Херсоні викрали депутата Корабельної районної ради, голову фракції "Європейська солідарність" Дмитра Афанасьєва. Це відомий на весь світ спортсмен, інструктор міжнародного класу, тренер збірної команди України з тхеквондо", – сказано в повідомленні.

Сергій Хлань зазначив, що він захищав свою дружину після проукраїнського мітингу в Херсоні, який пройшов ще 22 березня. Там його побили, і госпіталізували екстрено в лікарню, де були діагностовані перелом ребер і гематоми.

Пост депутата, фото: скріншот
Пост депутата, фото: скріншот

"Через дві години додому в сім'ю прибули з обшуком російські військові. Окупанти знайшли посвідчення депутата райради, вилучили відео з камер спостереження та мобільні телефони членів сім'ї. Всіх чоловіків, що знаходилися в будинку, затримали, серед них були і друзі Дмитра", - додав депутат.

Наступного дня, під час чергового обшуку, був відпущений один із затриманих, який і повідав про всі жорсткі тортури.

Нагадаємо, що українці зможуть спати спокійніше: ЗСУ неабияк "підрізали крила" ворогові

Раніше повідомлялося, що мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт

Також, ЗСУ відібрали у окупантів 117 танків: тепер їх більше, ніж на самому початку