Вже місяць українські захисники героїчно б'ються з російськими окупантами, які вторглися в Україну 24 лютого. ЗСУ не тільки дають відсіч, а і йдуть в контратаку, звільняючи окуповані території. Так, бійцям вдалося звільнити від окупантів Лук'янівку на Київщині. Про це повідомляє telegram-канал "Всевидюче ОКО".

Бійці ЗСУ продовжать очищати українську землю від навали російських загарбників, який нещадно вбивають мирне населення і руйнують всю інфраструктуру. За місяць ЗС рф не тільки не просунулися в жодному з напрямків, а й втрачають вже захоплені позиції.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, українські захисники звільнили з окупації Лук'янівку в Київській області. В результаті боїв ЗСУ ліквідували близько 40 окупантів, знищили 9 БМП і 2 танки. Один російський танк вдалося захопити. З боку ЗСУ втрат немає, є лише поранені.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай писав, на російських кораблях в порту Бердянська були зрадники з 2014 року: воїни ЗСУ відповіли їм по заслугах. У Бердянську були пошкоджені кораблі, командирами яких є зрадниками України.

Також ми писали, Рада ввела кримінальну відповідальність за фото переміщень ЗСУ і техніки: тепер "блогерам" краще задуматися. Нардепи взяли серйозну відповідальність за бажання попіаритися на тлі важливих об'єктів під час війни.

Нагадаємо, Українка розповіла моторошну історію волонтера, який опинився в полоні окупантів: "Інших слів немає". Українка розповіла, як окупанти захопили в полон її друга волонтера, який віз жителям гуманітарну допомогу.