За наявною інформацією, мер Мелітополя Іван Федоров, якого раніше викрали російські окупанти, живий. Зараз він знаходиться в Луганську.

Про це повідомляють в телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

Зазначається, що в окупованому місті очільнику Мелітополя інкримінують кримінальну справу про «тероризм». Водночас доля міського голови Дніпрорудного (Запорізька область) Євгена Матвєєва, якого загарбники теж взяли в полон, невідома.

Окрім цього, в ЗОВА пишуть, що російські військові викрали ще й священика ПЦУ Олега Ніколаєва - головуючого Ради християнських церков і організацій в Бердянську. Це трапилося в понеділок, 14 березня, рано вранці.

До будинку священника прийшли окупанти, обшукали його, а після вивезли пана Ніколаєва у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Додамо, що у понеділок, 14 березня, жителі Мелітополя планували вийти на акцію в підтримку міського голови Івана Федорова, однак окупанти не дозволили цього зробити:

«Озброєні російські військові оточили площу та відтіснили людей. Свої дії окупанти супроводжували попередженнями по гучномовцям про заборону мітингів», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим в окупованому Бердянську мітинги протесту відбулися.

Нагадаємо, що Україна оплакує мужнього капелана з Волновахи.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Олексій Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни в Україні.