Вже місяць Україна протистоїть Росії, яка почала кровопролитну війну. ЗСУ б'ють російських окупантів по всіх напрямках, і на землі і в небі. Так, Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило в telegram про ліквідацію ще одного ворожого літака і безпілотника.

ЗСУ дають окупантам жорстку відсіч, відбиваючи все бажання воювати. ЗС рф несуть серйозні втрати як у вигляді живої сили, так і техніки. Щодня українські захисники знищують танки, піхоту, літаки та інші сили російської армії.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Так, ЗСУ повідомили, що 24 березня на харківському напрямку був збитий ще один російський бомбардувальник і безпілотник.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Повітряне командування "Схід" інформує: і знову в ППО урожайний день на харківському напрямку!
Ворог недорахувався 1 БПЛА і ще один винищувач-бомбардувальник Су-34. Вони впали", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Українка розповіла моторошну історію волонтера, який опинився в полоні окупантів: "Інших слів немає". Українка розповіла, як окупанти захопили в полон її друга волонтера, який віз жителям гуманітарну допомогу.

Також ми писали, російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися: "Хоч би свастику затерли". Черговий конфуз від російських пропагандистів дуже повеселив мережу.

Нагадаємо, Рада ввела кримінальну відповідальність за фото переміщень ЗСУ і техніки: тепер "блогерам" краще задуматися. Нардепи взяли серйозну відповідальність за бажання попіаритися на тлі важливих об'єктів під час війни.