Президент росії володимир путін готується заблокувати виїзд росіян з окупованого Криму. Про це у facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

путін має намір заблокувати рух Кримським мостом у бік РФ силами роггвардії. Також буде обмежено рух поромною переправою і авіасполучення півострова з РФ. Офіційно це пояснюють нібито "боротьбою з українськими диверсантами", але насправді так У Кремлі хочуть зупинити потік біженців, який у 2014 році нелегально переїхали жити до Криму.

путин
путин

"Таким чином путінська влада намагається відреагувати на панічні настрої серед громадян РФ, які незаконно переселилися в український Крим після лютого 2014 року. Окупанти прагнуть зупинити потік втікачів з півострова. В останні тижні, після лютневого вторгнення російської армії в Україну, намітилася тенденція до відтоку російських громадян з Криму. При цьому в перших рядах "втікачів" члени сімей російських офіцерів, правоохоронців і представників окупаційної адміністрації Севастополя. Вони терміново продають нерухомість, змінюють реєстрацію місця проживання, виводять з півострова бізнес і активи", - повідомили в розвідці.

Кримський міст, кадр з відео
Кримський міст, кадр з відео

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зазначається, що обмеженням можливості виїзду з півострова Путін фактично бере в заручники 600 тисяч росіян, які незаконно перебувають у Криму.

Раніше Знай писав, російський окупант переїхав танком свого командира: розлютився через 50% втрат у бригаді.

Також ми писали, Рогозін побачив в України биозброю, що стерилізує росіян і відбиває у них любов до щів: "Вимирання нації без воєн".

Нагадаємо, ЗСУ видовищно знищили склад боєприпасів загарбників: "Неймовірно красиво палає!"