Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав подякував усім волонтерам і священикам, які борються проти російських окупантів у тилу. Про це він заявив у своєму щоденному військовому зверненні в 27-й день війни РФ проти України.

Блаженніший Святослав зазначив, що поки ЗСУ борються з російськими загарбниками на передовій в тилу також кипить робота. Він подякував усім волонтерам та священикам, які допомагають людям у цей непростий час.

Блаженніший Святослав. Фото: скрін відео
Блаженніший Святослав. Фото: скрін відео

"Дивлячись в очі наших священиків і волонтерів, я побачив Перемогу України. Бо вони працюють, живуть для неї. Вони живуть прямо в наших храмах. Я бачив священика, який ночує в захристії поруч зі Святим вівтарем, і разом з ним всі волонтери, які прагнуть служити. А весь храм заповнений гуманітарною допомогою - люди невпинно ллються, щоб отримати найнеобхідніше", - сказав Блаженніший Святослав.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "Ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій.