Російські окупанти з перших днів вторгнення відзначилися особливою жорстокістю до мирного населення України. Вони нещадно розстрілюють житлові будинки, автомобілі і простих перехожих. Так, в офісі генпрокурора повідомили про черговий злочин армії Путіна.

Російські загарбники порушують всі існуючі правила ведення війни, зокрема прикриваються цивільними, щоб ЗСУ не знищили їх техніку, а також нещадно руйнують цілі міста і села. Крім того, вони розстрілюють мирних людей. Один з таких інцидентів стався напередодні в Харківській області.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в Генпрокуратурі повідомили, що на Харківщині російський танк розстріляв автомобіль, в якому перебувала сім'я з двома дітьми. Вони махали білим прапором і кричали, що цивільні, проте окупантів це не зупинило.

Скрін Генпрокуратура
Скрін Генпрокуратура

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Сім'я кричала, що вони цивільні, махали білим прапором, але марно. Батьки і 9-річна дівчина загинули, 17 - річний хлопець отримав поранення", - розповіли в офісі генпрокурора.

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "Ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій