В Україні вже 27-й день триває війна, яку розпочала Росія. Окупанти несуть величезні втрати, як по техніці, так і живій силі. Крім того, у загарбників є проблеми із забезпеченням, що в черговий раз підтвердилося. "УНІАН" повідомляє, що російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для забезпечення армії рф.
Російські окупанти вже майже місяць тероризують Україну. Незважаючи на те, що їх більше, бійці ЗСУ не тільки дають гідну відсіч, а й відганяють загарбник з окупованих територій. З найперших днів "друга" армія світу смішила наших бійців екіпіруванням, а також відчувала серйозні проблеми з постачанням.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в мережі з'явився ще один факт, який показує, що справи у "великої" Росії і її армії не дуже то і райдужні. У російських школах учням роздають листівки зі списком речей і продуктів, які потрібно принести для передачі на потреби армії.

Список речей на потреби армії РФ
Список речей на потреби армії РФ

Цікаво, що серед іншого дітей просять приносити згущене молоко і навіть шкарпетки, А також доширак.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, Володимир Путін панікує: вчиться евакуюватися і робить обряди з Шойгу і шаманами в Сибіру - DailyStar.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще