Українські воїни ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту російської федерації, капітана першого рангу Андрія Палія. Про це повідомили у Сухопутних військах Збройних сил України.

Зазначається, що звання знищеного ворожого керівника на флоті дорівнює полковнику.

При цьому українським ЗМІ вдалося встановити, що сам Палій – родом з Києва. Після розпаду Радянського Союзу, ще у 1992 році, він відмовився складати присягу Україні.

Пізніше, під час російсько-грузинської війни, Палій був серед тих, хто блокував порти Грузії на Чорному морі, а у 2015 брав участь з російського боку в сирійській кампанії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У 2014-ому він був зв’язковим чорноморського флоту росії із так званою самообороною Криму. Через нього рашисти спускали команди місцевим колаборантам під час захоплення півострова.

Нагадаємо, що російська «друга за потужністю в світі» армія, лише за три тижні війни з Україною втратила п’ятьох генералів, чотирьох полковників та безліч підполковників та майорів.

Таких втрат російські збройні сили не зазнавали в жодній із війн та збройних конфліктів раніше.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 112 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "По*й, що там мирні жителі". Російські окупанти усвідомлено і з особливою жорстокістю розстрілюють житлові будинки.