В Україні вже 24-й триває війна, яку розпочала Росія. Окупанти атакують мирні міста, знищуючи житлові будинки, не замислюючись, що там знаходяться люди. Жорстокість російських загарбників в черговий раз підтвердилася завдяки перехопленій СБУ розмові.

СБУ вже опублікувала багато перехоплених розмов російських окупантів, в яких вони зізнаються своїм співрозмовникам у злочинах скоєних на території України. Так, в Мережу злили ще один дзвінок. Російський окупант розповідає, що вони атакують багатоповерхові житлові будинки і їм однаково, що в приміщенні мирні люди.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ми є*шим висотки і по*й, що там мирні жителі", - говорить російський солдат.

Російським окупантам не шкода ні дітей, ні старих. Як відомо з розмови Путін нібито дав час українцям втекти зі своїх будинків, і вони самі винні, що залишилися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Путін дав їм час с*ться, а вони не с*лись", - сказав окупант.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, Віталій Кім розповів, як російські окупанти на Миколаєві розстріляли гусака: "думав живим його з'їсть". Як розповів Віталій Кім, російські окупанти дуже налякані, і голодні.