Російські окупанти активно втрачають техніку на території України. Частину знищую ЗСУ, частину вони просто кидають, а деяку техніку у них відбирають прості українці. Так, стало відомо, що в Київській області збили ще одні ворожий винищувач. Про це повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк.
Вже більше трьох тижнів в Україні триває війна, яку розпочала Росія. За цей період російські загарбники втратили багато живої сили, а також бойової техніки, зокрема вертольотів і літаків.

Літаки, винищувачі
Літаки, винищувачі

Так, стало відомо, що 18 березня близько 8 ранку під Києвом російські окупанти позбулися ще одного винищувача СУ-34. Він був збитий за допомогою ПЗРК "Стінгер" підрозділами Сухопутних військ України.

"Близько 8:15 у БУЧАНСЬКОМУ районі підрозділами ППО Сухопутних військ України збито ворожий винищувач-бомбардувальний СУ-34! Літак збитий з використанням ПЗРК "Стінгер", - написав глава Київської ОВА Олександр Павлюк.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.