У бомбосховищі, розташованому під будівлею Драматичного театру міста Маріуполя в Донецькій області, виявили живих людей. На щастя, захисна споруда витримала вибух бомби, яку туди напередодні скинули російські загарбники.

Гарну новину сьогодні, 17 березня, повідомив народний депутат фракції "Батьківщина" Сергій Тарута.

Він зазначив, що маріупольці, які переховувалися у бомбосховищі, вижили. Зруйновано лише вхід до укриття, проте завали розібрали, і звідти виходять вцілілі містяни.

«Після страшної ночі невідомості на ранок 22-го дня війни нарешті хороші новини з Маріуполя! Бомбосховище витримало. Завали почали розбирати, люди виходять живі!», - написав народний депутат на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у бомбосховищі Драматичного театру Маріуполя переховувалися переважно вагітні жінки та діти віком до трьох років. За версією російської пропаганди, у підвалі театру розташовувався штаб «Азову».

Нагадаємо, у росії зі строковиків, які воюють в Україні роблять контрактників: вдома їх вже ніхто не чекає. В СБУ оприлюднили розмову російського окупанта з матір'ю

Також Знай писав, Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України та росії: "Гарантії безпеки та суверенітет"

Раніше Знай писав, українцям показали списки вцілілих у бомбосховищах Маріуполя: "Промінчик надії". Ці списки допоможуть українцям знайти своїх рідних, які опинилися у гарячих точках.