Російські окупанти йдуть на війну строковиками, а помирають контрактниками. СБУ оприлюднило нові розмови окупантів.

По російських каналах ТБ, путін цинічно заявляє, що строковиків на війні в Україні "немає". Виходить, що це дійсно так, адже як випливає з розмови окупанта, всіх убитих строковиків одразу "роблять" контрактниками. А тих, хто поки живий – просто "глушать, щоб не телефонували ні з ким, щоб нікому нічого не розповідали". Розмову оприлюднив телеграм-канал СБУ.

Солдат 15 мотострілецького полку Таманської дивізії РФ, зізнався, про що їм не дозволяють говорити. СБУ публікує аудіо перехопленої розмови.

Під Сумами окупанти потрапили в оточення, а на батьківщині їх вже списали, як непотріб. Командування навіть не позначило розташування дивізії на картах, тож на днях загарбників обстріляли свої ж. Тепер солдат-строковиків змушують підписати контракт.

Щоправда, не сказали, для чого ж смертниками статус "контрактника".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми не в місті, ми по селах пересуваємося на "бехах". У нас "бехи" ламаються, майже щодня, бензину немає. Тепер я зрозумів, що таке війна".

У відповідь, мама просить сина не підписувати жодних контрактів. На що син розповідає, що їх вчора агітували підписати контракт.

"Нас агітували, але ніхто не підписав, бо всі знають, що це повна брехня. Тобто сьогодні-завтра ми маємо поїхати. Нас коли агітували, то сказали прямою мовою - нас ніхто звідси не забере. Ми до кінця тут".

Відповідь очевидна: просто тому, що "их там нет".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Сергій Притула пояснив, що не так з росіянами, які бомблять пологові в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов показав залишки "русского міра" в Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що від рук російських окупантів загинула військовий медик і мати-героїня з Дніпропетровщини.