Журналістка "Радіо Свобода" Анна Чуданова поділилася списками уцілілих, які опинилися у бомбосховищі у Маріуполі.

Відповідним списком журналістка поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі фейсбук.

Анна Чуданова родом із Маріуполя, і з 2015 року працює там регіональним кореспондентом "Радіо Свобода". Саме тому аби хоч якось допомогти українцям у цей непростий воєнний час, вона вирішила поділитися списками уцілілих, що опинилися в одному з бомбосховищ Маріуполя.

Списки вцілілих, фото з фейсбук
Списки вцілілих, фото з фейсбук

"UPD: це списки вцілілих станом на 15.03. Це списки вцілілих в одному з бомбосховищ Маріуполя, можливо, тут є хтось із ваших знайомих і рідних. Подруга, яка вижила і змогла вибратися звідти, тепер намагається допомогти рідним, які шукають своїх. Можливо, для когось ці списки промінчик надії у цих одноманітних днях розпачу і дзвінках без відповіді", - зазначила журналістка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як розповіла Анна Чуданова, на цей час це єдині списки уцілілих з Маріуполя. Вона б хотіла аби їх було більше, адже сама шукає багатьох своїх родичів, що перебували у місті під час нещадних обстрілів російських окупантів.

Списки вцілілих, фото з фейсбук
Списки вцілілих, фото з фейсбук

"Це все, що я маю з міста. На жаль, не можу сказати де інші люди з міста, бо просто не знаю. Повірте, сама в такій ситуації й віддала б все, щоби дізнатися, що мої рідні живі й мати можливість їх звідти витягнути", - підсумувала вона.

Нагадаємо, у росії зі строковиків, які воюють в Україні роблять контрактників: вдома їх вже ніхто не чекає. В СБУ оприлюднили розмову російського окупанта з матір'ю

Також Знай писав, Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України та росії: "Гарантії безпеки та суверенітет"

Раніше Знай писав, в Офісі Президента вже говорять про припинення вогню - в Україні мир настане вже скоро