З моменту, коли росія напала на Україну минув вже 21 день. За цей час пройшло чимало переговорів між краънами, проте вони ще тривають.

У своєму новому відеозверненні президент України Володимир Зеленський розповів про головні пріоритети переговорів з росією.

Як зазначив глава держави в переговорах ще не досягнуто тих результатів, які необхідні Україні. Головною вимогою для нашої країни залишається суверенітет і відновлення територіальної цілісності.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

"Мої пріоритети на переговорах абсолютно зрозумілі. Завершення війни, гарантії безпеки, суверенітет, відновлення територіальної цілісності, реальні гарантії для нашої країни, реальний захист для нашої країни", - сказав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому в ефірі телеканалу NBC Зеленський розповів, що переговори в середу проходили "досить складно". Однак, не став коментувати так званий "мирний план з 15 пунктів", який раніше опублікувало видання Financial Times.

Володимир Зеленський, фото офіс президента
Володимир Зеленський, фото офіс президента

У своєму зверненні Зеленський також згадав про те, що вдалося звільнити викраденого мера Мелітополя Івана Федорова.

"Його намагалися схилити до колаборації, але наш хлопець витримав, не здався", – повідомив президент Володимир Зеленський.

Нагадавши, екс-глава МІ-6 Алекс Янгер заявив, що президент Китаю "глибоко стривожений" і може "напоумити" Путіна. Сі Цзіньпін стривожений тим, що Росія зайшла занадто далеко

Раніше Знай писав, окупанти потопили 4 танки без жодного бою з воїнами ЗСУ: далі тільки на металобрухт. Українці за допомогою повалених дерев направили танки окупантів у бруд

Також Знай повідомляв, Мінсоцполітики підтримало вразливі сім'ї з дітьми, направивши 8,5 тон гумдопомоги: отримав Мелітополь, Київщина та Житомирщина