Радник з Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що невдовзі вдасться досягти припинення вогню.

Михайло Подоляк заявив у інтерв'ю PBS news, уривки з якого розміщені в його Twitter, що найближчими днями буде домовлено з країною агресором про припинення вогню.

"Наша позиція на переговорах цілком конкретна – юридично вивірені гарантії безпеки; припинення вогню; виведення російських військ. Все це можливе лише за прямого діалогу глав України та РФ", - заявив Подоляк.

Також у своєму інтерв'ю Подоляк заявив, що українська сторона впевнена - припинення вогню буде досягнуте найближчими днями.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На думку Подоляка, члени української та російської делегації обговорюють документи, які можуть підписати президенти України та РФ.

"Ми працюємо над документами, які президенти зможуть потім обговорити і підписати", — сказав він.

Подоляк також розповів, що спочатку росія пропонувала ультиматуми, однак зараз їхня позиція стала значно м’якшою.

Він вважає, це пов’язано з тим, що росіяни використали всі ресурси, які вони планували використати у війні з Україною, але не досягли бажаного.

"Єдиний шанс зупинити цю війну — це прямі переговори між двома президентами. І ми над цим працюємо на мирних переговорах", — додав також він.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський наказав компаніям США піти з Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МЗС України зізналися, що повернуть рідний Крим через всі злочини росії.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти масово скаржаться рідним, про те як їм погано в Україні