У Росії закінчується цукор та зерно. Введені санкції перекривають доступ росіянам до зручних ланцюжків постачання.

Прем'єр-міністр росії Мішустін підписав постанову про тимчасову заборону експорту зернових до держав ЄАЕС та цукру до всіх країн. Про це повідомляють у телеграм-каналі Всевидяче око.

Санкції, які запровадили проти росії ЄС та США, і багато хто назвав "пекельними", мають дуже потужну та руйнівну дію. Це великий санкційний пакет, який змушений буде зупинити агресію росії повільно, але надійно, та показати світові, що не варто йти проти всього цивілізованого світу, адже тебе чекають невідворотні руйнації.

Так в деяких супермаркетах вже почали обмежувати у кількості товару в одні руки.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Шановні покупці. Доводимо до вашого відома, що нашою компанією впроваджені обмеження на покупку соціально важливих товарів одним покупцем", - такі оголошення стали фіксувати на полицях магазинів.

Люди стоять у чергах за цукром, б'ються за акційний товар і дуже просять один одного в соцмережах не закуповуватися про запас.

Нагадаємо, раніше у росії вирішили налякати Youtube, пригрозивши блокуванням на кшталт Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", літня одеситка родом з Уралу відмовляється від евакуації попри російські бомби.

Також "Знай.ua" писав, що українець пожертвував собою заради майбутнього країни.