Відомий український журналіст і політолог Юрій Романенко розповів про ще один трагічний епізод української війни за незалежність.

Про це він написав у власному Telegram-каналі, і мова пішла про окупантів, які безжально намагаються захопити чужі території, і не гребують ніякими методами.

10 або 11 березня, як пише Юрій Романенко, банда окупантів у Чернігівській області увірвалася в будинок керівника Ріпкинського районного товариства мисливців Кульгейка Анатолія Івановича.

Пост Романенка, фото: скріншот
Пост Романенка, фото: скріншот

"Зажадали від нього списки мисливців, очевидно для подальших репресій. У відповідь Анатолій Іванович послав російський корабель нах * й і підірвав ручну гранату. Загинув сам і відправив у пекло кілька фашистів. Мокшани своїх 200-х і 300-х забрали. Героя поховали в Ріпках " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці жертвують собою, щоб врятувати свою Батьківщину, а тих військових цікавлять тільки гроші, і своїм керівникам вони абсолютно не потрібні.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

З собою в Україну військові привезли кілька мобільних крематоріїв, щоб у такий спосіб приховати реальну кількість жертв. Однак, правду не приховаєш, і за інформацією Генштабу було ліквідовано вже понад 12 тисяч окупантів. Ще кілька тисяч взяли в полон.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Також пройшло вже чотири раунди переговорів з Росією, на яких істотно домовитися про щось не вдалося.

Нагадаємо, що Ольга Сумська ридає над зруйнованим російськими загарбниками Харковом

Раніше повідомлялося, що мітрополіт Епіфаній відзначив величезну заслугу добровольців у війні з Росією - жертвують собою заради свободи

Також, россійський снаряд забрав життя матері і сина в Ірпені: їх поховали у дворі будинку