Стало відомо, що у рф можуть заблокувати платформу YouTube.

У парламенті рф попереджають, що незабаром може відбутися блокування YouTube. Про це повідомив заступник голови комітету парламенту з інформаційної політики, інформаційних технологій і зв'язку Антон Горєлкін у своєму telegram-каналі.

Блокування YouTube може відбутися найближчим часом в тому випадку, якщо відеохостинг не виконає "законні вимоги Роскомнадзора".

За слвоами Горєлкіна, платформа виступає знаряддям у інформаційній війні. Після того, як був заблоковано Instagram, найближчим часом таке ж може статися з YouTube.

Депутат додав, що всі юридичні підстави для обмеження доступу до платформи у Роскомнагляду є.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Він навів низку порушень, та зазначив, що матеріали на Youtube - мають характер протизаконної та деструктивної спрямованості, зокрема, за слвоами Горєлкіна, мають "недостовірну інформацію" про війну в Україні.

Горєлкін заявив, що запобігти блокуванню відеохостингу може лише сам YouTube. У випадку, якщо доступ до ресурсу все ж заблокують, це буде "виключно їхнє" рішення, "сьогодні вони просто плюють на права російських користувачів".

Нагадаємо, раніше українські фермери відібрали "Град" у "другої армії світу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські загарбники обстріляли сплячий Київ, снаряд прилетів у багатоповерхівку.

Також "Знай.ua" писав, що зрадниця Ані Лорак втекла з Росії, не чекаючи "залізної завіси".