Одеса стала ще однією метою російських окупантів, разом із Києвом, Маріуполем і Миколаєвом. Загарбників, які обстрілюють місто і готуються до його штурму, не зупиняє навіть те, що в Одесі багато їхніх співвітчизників.

Особливо важко переживають війну росії з Україною літні одесити, які не мають сил і можливостей втекти від війни. Евакуація для них може виявитися занадто напруженою та фізично виснажливою, пише Washington Post.

Хтось має намір залишатися до останнього через вірність та любов до власного дому. Такі люди чинять шалений опір спробам їх евакуювати, незважаючи на вмовляння членів їхніх сімей.

Для 90-річної незрячої Анни Чуриляни те, що говорять кожного вечора в телевізійних новинах, звучить жахливо.

Фото: Washington Post
Фото: Washington Post

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

«Всі ці вибухи такі жахливі. Я їх не бачу, але відчуваю всім тілом», - зізнається жінка. Вона народилася на Уральських горах в росії, а потім разом із братами і сестрами переїхала до України. З усієї родини в живих залишилася лише вона, і Україна – її дім. Її батько і брат воювали проти фашистів у Другу світову, а тепер її баатьківщина нищить її рідний дім.

Фото: Washington Post
Фото: Washington Post

«Я просто чекаю, коли закінчаться мої дні», — говорить вона.

Нагадаємо, киянка розірвала паспорт країни-агресора після 18 днів під обстрілами: "Прощай, немита Росія".

Раніше Знай писав, "прекрасні хіти в непростий час": Анастасія Приходько та Дарина Зубенко присвятили пісню українським жінкам

Також Знай повідомляв, Олег Газманов, який підтримав Путіна хоче отримати громадянство Ізраїлю: "Росіянином бути не вигідно?"