Верховна Рада України було одержала проєкт Закону про затвердження Указу Президента України Володимира Зеленського "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні".

Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про продовження режиму воєнного стану ще на 30 днів із 24 березня. Про це стало відомо на сторінці Верховної Ради.

"Верховна Рада постановляє: затвердити указ президента України від 14 березня 2022 року №133/2022 "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні", - йдеться в тексті законопроєкту.

24 лютого в Україні після нападу Росії та обстрілів усіх регіонів було запроваджено воєнний стан.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Законопроєктом передбачається затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні", яким продовжується дія воєнного стану з0 5:30 26 березня 2022 року строком на 30 діб.

У зв’язку із введенням воєнного стану тимчасово можуть обмежуватися наступні конституційні права та свободи громадян: недоторканість житла, таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції, невтручання в особисте і сімейне життя тощо.

Нагадаємо, раніше глава ПЦУ Епіфаній висловився про вбивство російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пропагандист Соловйов "зрадив" Путіна і порадив росіянам купувати будинки закордоном.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії військові все частіше пишуть рапорту про відмову їхати на війну в Україну.