У росії військові стали відмовлятися від участі у бойових діях в Україні.

У заявах мотивують відмову тим, що не хочуть бути "гарматним м'ясом", або по причині "погіршення здоров'я". Про це повідомляє телеграм-канал Инсайдер, спираючись на скриншоти заяв.

Випадки масової відмови російських військовослужбовців від "відряджень в Україну" для участі в бойових діях, попри обіцянки щодо надання статусу "ветерана війни", додаткових добових виплат та підвищеного посадового окладу.

Російська армія продовжує наступальну дію. Військові проводять наступальну операцію, намагаються закріпитися на захоплених позиціях та зберегти темпи наступу. Для збільшення кількості солдатів на Поліському, Таврійському та Південнобузькому операційних районах ворог здійснює формування та переміщення стратегічних резервів до українських кордонів. Проте часом зазнають болючих втрат.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На тлі воєнних невдач та великих втрат командування російських збройних сил намагається завербувати нових людей для війни проти України, але правда все ж таки доходить до росіян, хоча з великою затримкою через природну броню, посилену пропагандою з усіх імовірних джерел інформації.

Нагадаємо, раніше полонені строковики звинуватили путіна у брехні, опинившись на війні як "м'ясо".

Як повідомляв портал "Знай.ua", радник глави Офісу президента і член делегації України Михайло Подоляк заявив, що перемовини з російською федерацією до завтра.

Також "Знай.ua" писав, що російські військові підірвали боєприпаси біля енергоблоку Запорізької АЕС.