Головний пропагандист Соловйов порадив росіянам купувати нерухомість за кордоном.

Щоправда, він не згадав, що через санкції його власна нерухомість арештована, та вже не є його власністю. Також він не розповів росіянам, що подорожчання долара у два рази - це лише початок, і дуже скоро рубль просяде ще глибше, а економіка зазнає нищівних втрат.

Крім того, в росіян вже заморожені рахунки, а полетіти можна лише у одну - дві країни. Імовірно, таким чином Соловйов вирішив поіронізувати зі співгромадян.

Також в мережі показали відео члена команди Навального, який влаштував пікнік на заарештованій дачі Соловйова на озері Комо в Італії.

"Так я купив дачу за кордоном і вам раджу. Є можливість купуйте, це дешевше ніж купити дачу на березі нашого якогось теплого моря".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Хлопець щиро тішиться, що майно пропагандиста заарештовано. він позував на веранді, та у садочку, також випив винця та посмакував апельсинами та піцою.

Ще одна новина, яка приємно потішить українців. Youtube заблокував канали російського пропагандиста Соловйова, вони тепер недоступні у всесвітній відеомережі. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Так міністр пише: "YouTube видалив канал російського пропагандиста Володимира Соловйова "Соловйов Live", а також канал телевізійної програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим".

Нагадаємо, раніше на каналі Соловйова усвідомили, що Росія вже програла війну з Україною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пропагандистку Маргариту Симоньян "заарештували" в Україні

Також "Знай.ua" писав, що медсестра із закордону заявила, що путін - хворий і слабоумний