Стало відомо про те, що стартували переговори між Україною і Росією. Сторони планують обговорити припинення вогню.

Про це заявили в офісі президента України, і Михайло Подоляк зробив пост на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Переговори. 4-й раунд. Про мир, припинення вогню, негайне відведення всіх військ і гарантії безпеки. Важка розмова. РФ хоч і віддає собі звіт у всій безглуздості своїх агресивних дій, проте залишається в ілюзії, що 19 – денне насильство над мирними містами - правильний вибір стратегії", - сказав Подоляк.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Це вже четвертий раунд переговорів за 19 днів важкого протистояння. Практично три тижні тому Російська Федерація підло напала на Україну, і життя українців змінилося кардинально.

Михайло Подоляк, фото: скріншот
Михайло Подоляк, фото: скріншот

Варто відзначити, що проходять вони в онлайн-форматі, а не за допомогою особистої зустрічі. Сторони не захотіли знову їхати в Білорусь, і найімовірніше причина в тому, що країна зіграла чималу роль у вторгненні, адже дозволила розмістити на своїй території техніку.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що головні питання, які зараз стоять на порядку денному - припинення вогню, а також створення гуманітарних коридорів. А чи вдасться цього разу щось змінити-покаже лише час.

Днем раніше обидві сторони заявили про істотний прогрес на переговорах, і можливо, незабаром вони прийдуть до Єдиного вирішення проблеми. При цьому, українська сторона не збирається прогинатися під ультиматуми Росії, так як ми на своїй території, і агресор тут саме Кремль.

Варто відзначити, що Єрусалим офіційно погодився стати посередником у переговорному процесі між Україною і Росією, про це заявив керівник ОП Єрмак.

Нагадаємо, що тут створили "Мрію": російські окупанти обстріляли завод" Антонов " у Києві

Раніше повідомлялося, що українка розповіла, що пережила з сім'єю в підвалі, коли окупанти рф зайшли в Бучу

Також, померла вагітна, постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі - разом з ненародженою дитиною