У партії "Слуга народу" звернулися та прокоментували ситуацію щодо нападу Росії на Україну і щодо перспектив гарантій безпеки для України в майбутньому.

На офіційній сторінці "Сили людей" з'явилося звернення народних депутатів, які заявили, що не сприймають жодних ультиматумів стосовно територіальної цілісності України.

"Територіальна цілісність України не підлягає сумніву.Ми навіть теоретично не розглядаємо можливість перегляду нашої території чи відмови від будь-яких шматків нашої території. Це неприпустимо. Наша Україна – це і Донецьк, і Луганськ, і Крим.", - заявили нардепи.

"Ми чуємо вимогу Росії – визнати так звані "днр" і "лнр", визнати окупацію Криму. Зрозуміло, що ми не будемо цього робити. Але нам треба буде визначитись – яким чином буде врегульоване життя людей на цих територіях у межах нашої цілісної держави. Саме про це говорив Президент Зеленський, відповідаючи на питання американського журналіста", - зазначили в зверненні.

У Слузі народу зазначають, що НАТО не готове приймати Україну до себе протягом найближчих щонайменше 15 років, і чітко про це каже. Ми зараз навіть не маємо підтримки в абсолютно справедливій війні саме від Альянсу – тільки від окремих держав.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Оскільки найближчими роками вступ до НАТО неможливий, необхідно скласти договір, який би дав гарантії безпеки.

Договір мали б підписати США, Туреччина, і Росія. Хоча це звучить абсурдно, враховуючи російське вторгнення. Але після перемоги ЗСУ треба, щоб Росія поставила свій підпис під гарантіями для нашого суверенітету разом з іншими гарантами.

Нагадаємо, раніше російські військові почали прозрівати і каятися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський зруйнував російські фейки про свою втечу з Києва.

Також "Знай.ua" писав, що у Маріуполі "Азов" успішно контратакував і знищив роту російських військових