Війна в Україні продовжується, попри те, що ворог намагається прорватися до основних міст, він потерпає від відваги та сміливості українських захисників.

Дванадцятий день війни приніс деякі трофеї для тих, хто знаходиться на Маріупольському напрямку та Сумщині. За повідомленням Оперативний ЗСУ в Telegram, на Маріупольському напрямку наші військовослужбовці полку "Азов" знищили танкову роту окупантів, 6 бойових машин та близько 40 солдатів.

Також до рук ЗСУ потрапила документація окупантів зі списком особового складу та адресами їх проживання.

Тим часом на Сумщині територіальна оборона також дістала нові трофеї. ЗСУ завдали поразки ворогу та заволоділи його технікою. Захоплено 5 російських танків Т-80У, 152 мм САУ Мста-С, РСЗВ БМ-27 Ураган та 1 танк знищено. Це далеко не вся знищена та покинута мокшанська техніка в даному районі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Telegram-канал Держспецзв'язку, також повідомив про ліквідацію під Харковом генерал-майора російської армії Віталія Герасимова. Герасимов – російський воєначальник, генерал-майор, начальник штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Також вбито та поранено низку старших офіцерів російської армії.

Цікаво, що Герасимов брав участь у другій чеченській війні та російській військовій операції в Сирії. Отримав медаль "за повернення Криму".

Нагадаємо, раніше 12 добу триває оборона Маріуполя. Весь цей час ворог порушує правила війни та обстрілює мирних мешканців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", генерал, який керує бомбардуванням українських міст, був серед путчистів 1991-го.

Також "Знай.ua" писав, що співробітники Запорізької АЕС намагалися достукатися до окупантів в ніч обстрілу.