Президент України Володимир Зеленський записав нове звернення до народу України, а також звернувся до глав країн, які засуджують російську агресію і є партнерами нашої країни.
Володимир Зеленський вкотре закликав глав інших країн не бути осторонь і всіма силами допомагати Україні протистояти російським окупантам.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"Якщо світ буде осторонь - він втратить себе. Назавжди. Бо є безумовні цінності. Для всіх однакові. Перш за все, це життя. Право на життя для кожного. Саме те, за що ми боремося в Україні. Саме те, що нас хочуть позбавити ці слабкі окупанти. Це те, що повинен захистити світ", заявив Зеленський.
Президент зазначив, що Росія масово втрачає авіацію, техніку, але у них ще достатньо ресурсів для вбивств. Він додав, що вина за кожну смерть в Україні – на Росії, але відповідальність в тому числі і на тих, хто 13 днів не приймає необхідне рішення про закриття українського неба, хоча може це зробити.

Незабаром Володимир Зеленський опублікував ще одне коротке відеозвернення.
"Пішов сніг. Ось така весна. Яка війна - така і весна. Сумна. Але все буде нормально. Переможемо!",- сказав він.

Також ми писали, третій раунд переговорів між Україною і РФ завершився - про що говорили сторони. Стало відомо, що треті переговори між Україною і РФ завершилися.

Нагадаємо, у Путіна склали список "недружніх" країн: більше 50, включаючи Україну і Швейцарію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще