В Україні вже 13-й день триває війна, яку розпочав Володимир Путін. Російські солдати почали розуміти, що вони зовсім не миротворці, а окупанти і терористи. Відповідне відео опублікував нардеп Олексій Гончаренко в telegram.

Кожного дня українські захисники беруть у полон десятки, а то й сотні російських солдатів. За останніми даними в полоні ЗСУ перебуває близько 2000 тисяч російських солдатів. Деяких захопили в полон, а інші здалися добровільно. Кожного з окупантів допитують правоохоронці.

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в мережі з'явилося чергове відео допиту російського "визволителя". Військовослужбовцю дали зателефонувати мамі з полону в Одесі. Він розповів їй, що російська армія виконує не миротворчу місію, а навпаки окупує мирну країну. Втім, мама не вірить синові.

"Мамулечка, ми тут не миротворці, як нам говорили. Ми тут окупанти", - каже російський солдат.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще