Історія Любові Коноваленка – це розповідь про справжню силу та рішучість, яка залишила слід у серцях багатьох українців. Лише у 17 років вона вирішила кинути навчання, залишити своє звичне життя і вирушити на фронт, щоб захищати свою країну.

Кохання обдурило батьків, сказавши, що йде в гості до подружки, а насправді вирушила на передову. Незабаром після того, як вона опинилась там, потрапила під мінометний обстріл у Пісках.

Відео історії опублікували у Bild.

Українська армія на Донбасі
Українська армія на Донбасі

Дівчина виявилася віч-на-віч з жорстокою реальністю війни, але це не зламало її духу, навпаки – вона знайшла там кохання, вийшла заміж і стала матір'ю.

Популярні новини зараз
У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

До восьмого місяця вагітності Любов не покидала своїх позицій під Слов'янськом. Це було зухвале та сміливе рішення, особливо з огляду на її становище. Через чотири місяці після пологів вона, незважаючи на новонародженого сина, знову вирушила на передову цілий рік.

Після повернення додому немовля не могло впізнати свою матір.

Чоловік Любові, Євген, загинув у Луганській області у листопаді 2018 року, коли дівчина перебувала на сьомому місяці вагітності з другою дитиною.

Навесні 2022 року вона знову вступила до лав ЗСУ і сміливо пішла у наступ, допомагаючи пораненим на передовій. Її сім'я змушена була тікати з окупованого Бердянська на захід України, але Любов і досі продовжує боротися за свою країну.

Також дівчина отримала найвищу військову відзнаку Президента України "Хрест бойових заслуг".

Нагадаємо, дівчина прийшла знайомитися з батьком бойфренда і з'ясувала, що бачить його не вперше: "Так, я це зробила... у парку"

Раніше ми писали про те, що наречений помер у день весілля, а поки наречена горювала, дізналася жахливу правду про коханого