Росія може почати наступ на півночі України, зокрема, найбільша загроза зараз для Сумщини. Про це розповів полковник Збройних сил України Петро Черник в ефірі телемарафону.

Таким чином вони захочуть просунутися вглиб України та спробувати знову напасти на столицю України.

"Від божевільних можна чекати всього що завгодно. Вони диверсійно-розвідувальні відряди засилають безкінечно. Якщо вони і дозріють навіть для когось удару, в 15 тисяч солдатів, то розуміємо, чим більше м*сковитів ми вложимо у наші землі, тим легше нашим внукам буде з ними воювати", – розповів він.

Прикордонники, фото: YouTube
Прикордонники, фото: YouTube

Станом на зараз він не бачить реальної підготовки росіян до наступу на північ України, адже кремль не накопичує достатню кількість військ на тій ділянці. Ресурс для такого нападу має бути серйозним, і його приховати не вдасться. На початку війни, коли ми не були готові вони увірвались величезним складом та запасом техніки, але навіть тоді з завданням не справились.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Та після накопичення вони можуть захотіти окупувати Сумську область, щоб таким чином продовжити наступати на столицю. Цей варіант можливий, але зараз до нього не готові. Це мають бути 40000 підготовлених солдатів, 2500 БМП та до тисячі артилерійських установок. Варто зазначити, що ЗСУ у будь-якому разі готові відбити атаку.

Знищена російська техніка. Фото: YouTube
Знищена російська техніка. Фото: YouTube

Раніше про наступ на Київ висловився командир Вовків Да Вінчі – Сергій Філімонов. За його словами, у цьому році росіяни на таке не підуть, але не виключено, що вони можуть наважитись на такий крок у майбутньому.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, генерал попередив про новий штурм Києва: окупанти перегруповують сили

Раніше наш портал інформував, експерт попередив про нальоти "Шахедів": коли Росія буде здатна на масові удари

Також портал Знай повідомляв, окупанти знову можуть піти на столицю: експерт попередив про потенційну небезпеку